Genel

Betperform Yeni Giriş Adresi

Ülkemiz bahis siteleri üzerinde etkin bir şekilde hizmetlerini sunmakta olan Betperform markası, erişim engelleri dolayısı ile yeni adresine geçmiş durumunda kalmıştır. Bundan dolayı da firmanın kendi ana sayfasına giriş yapmak için Betperform36 alan adı kullanılmalıdır. Bu yeni alan adı sizin doğrudan hiçbir sorun yaşamadan giriş yapabilmenizi sağlar. BTK engeline takılmadan Betperform yeni giriş adresi üzerinden erişimlerinizi sağlayabilir ve kendiniz için sunulan her bir hizmetten rahatlıkla yararlanabilirsiniz. Tüm kullanıcıların izlemesi gereken süreç bu şekilde olmalı ve buna uygun olarak atılımlar sağlanarak, sitenin kendi ana sayfasına erişimler sağlanmalıdır. Alınan yeni alan adı, sizlerin giriş sorunları yaşamadan, sitedeki ana sayfa ekranına ulaşmanız için alınmıştır.

Betperform Bağlantı Adresleri Neden Engelleniyor?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu her zaman için erişim engellemelerini sağlar ve bunun için bir takım girişimlerde bulunur. Bunun sebebi ise Betperform sitesinin farklı bir ülkeden lisansının olması ve ülkemizde illegal olarak hizmet vermesidir. Yasal olarak hizmet verilmemesi ve vergilerinde ödenmemesi gibi hususlar, erişime engelinin giriş adresine yapılmasına neden olmaktadır. BTK tarafından yapılan engellemenin ardından ise Betperform giriş işlemlerinin yapılabilmesi, son alınan adrese bağlıdır. Site hizmetini aksatmadan devam ettirebilmek için hızlı şekilde alan adı alır. Alınan alan adı, önceki adresin yerine geçerlidir. Bu sayede kullanıcılar engellenmiş olan bağlantıyı kullanmadan, siteye doğrudan rahat bir şekilde giriş işlemlerini gerçekleştirebilmektedirler.

Engellemeler için korkulması gereken bir durumun olmadığını da bilmelisiniz. Her zaman için Betperform sorunsuz giriş işlemleriniz adına, yeni bağlantı adresi alınır. Yeni alınan bağlantı adresi BTK’nın erişim engelini barındırmamaktadır. Bundan dolayı da sıkıntı yaşamadan son alınan adres bağlantısı ile erişimlerinizi sağlayabilirsiniz. Betperform güncel adresi, bir sonraki engelleme çalışmasına kadar kullanılabilir olacaktır. Ayrıca hiçbir bilginiz silinmeden y a da üyelik hesaplarınız kapatılmadan var olan imkanları kullanabilirsiniz. Erişim kısıtlaması firmanın hizmetleri ve üyelik hesaplarının değişmesi değll, sadece giriş bağlantısının değişmesi anlamına gelmektedir. Böylece en rahat bir şekilde firmaya ulaşarak, hizmetlerini kullanmaya devam edebilirsiniz.

Betperform Nasıl Bir Site?

Firma kendisi hakkında, Curaçao yasalarına bağlı olarak alınan lisans ile hizmetlerini sunduğunu belirtir. Netzone B.V. şirketi tarafından da işletildiğini aktararak, Türkçe dilinde bir hizmet vermekte olduğunu aktarmaktadır. Birçok ürün imkanı olan site bünyesinde Türkçe geri bildirim yapan Canlı Destek Hattı da bulunuyor. Böylece sorularınızı sorarak hızlı geri bildirimleri alabilirsiniz. Eğer tüm ürünleri ve bonus imkanlarını görmek istiyorsanız Betperform yeni adres üzerinden erişimlerinizi sağlamalısınız.