Genel

Betpluton Yeni Giriş Adresi

Aktif bir yapıda hizmet sunan Betpluton sitesinin, yine yakın dönem içerisinde bağlantısı engellenmiştir. Bahis siteleri engellemeleri BTK bünyesinde yapılmıştır. Bunun içinde firma, ülkemizdeki hizmetlerinin devamını sağlama amacı ile Betpluton33 yeni adresi aldığını görebiliyoruz. Son alınan bir bağlantı olması dolayısı ile, BTK’nın engelinden sıyrılma imkanını kullanıcılara verir. Eğer bu Betpluton giriş için bu bağlantıyı kullanırsanız, ana sayfasına erişim sağlayabilirsiniz. Eğer üyeliğiniz varsa, Kullanıcı adı ve şifreniz ile hesabınıza girebilirsiniz. Yoksa yeni bir kayıt işlemi açabilirsiniz. Engellenen adresteki üyeliğiniz bu yeni adres ve sonrası için alınacak tüm adreslerde geçerlidir.

BTK’nın yaptığı engellemeler tamamen yüzeysel ve geçici bir yaptırım halini kapsar. Betpluton hizmetine olumsuz yönde bir etkisi çok fazla olmadığı gibi çok kısa bir süre içerisinde Betpluton güncel adres alınır. Böylece hizmet aksama göstermeden ve kullanıcıların memnuniyetsizliği oluşmadan sürdürülmeye devam etmektedir. Türkiye üzerinde tüm kullanıcıları etkileyen bu tür oluşum, sadece sitenin güncel adresinin kullanılması ile çözülebilecek bir durumdur.

Betpluton Erişim Engeli Yapılmasa Olmaz mı?

BTK’nın uyguladığı erişim engellemelerinin yapılma amacı Betpluton sitesine giriş yapılmamasıdır. Kullanıcılara yönelik olan bu atılım genelde çok iyi netice vermez. Bu yüzden yapılır ve ülkede bazı kanun işleyişlerinin kanıtı olarak gösterilir. Fakat tüm illegal sitelerde olduğu gibi firma da Betpluton yeni giriş bağlantısını aldığı sürece hiçbir sorun olmadan ülkemizdeki faaliyetlerine devam edebilmektedirler. Ayrıca ne üyelik hesapları zar görür ne de sitenin hizmetinde en ufak bir değişim olur. Önceki adreslerde olduğu gibi yeni alınan tüm bağlantılarda düzen aynı formatta işlem görür.

Eğer site engellendikten sonra, güncel bir bağlantı almaz ise o zaman problem oluşur. Bu problem siteye tamamen Türkiye’den erişilmesini pasif kılar. Böylece bir durumun olmaması için Betpluton sorunsuz giriş işlemlerinde güncel bir alan adı alınır. Böylece üye olanlar ya da olmayanlar, siteye erişimlerini sağlayarak, beklentilerini olumlu yönde alabilirler.

Betpluton Nasıl Bir Site?

Firma, Curaçao Hükümeti kurallarına göre şekillendiğini ve Curaçao Oyun Komisyonu çatısı altında alınan lisansı barındırdığını açıklar. Lisans 5536/JAZ no ile kayıtlı olmasının yanı sıra, birçok deneyime de sahip olduğunu belirtir. Ayrıca şirket Sbtech altyapısını kullanan bir marka olduğundan düzenli bir yapı halinde müşterilerine hitap eder. Eğer Betpluton yeni adres ile giriş yaparsanız, hangi ürünlerin verildiğini görebilirsiniz. Sorularınıza anında yanıt veren Canlı Yardım hizmeti de site üzerinde bulunmaktadır.